top of page
Promo.png

Demo Recording

Vind je het leuk om jouw zangkwaliteiten te delen met mensen in je omgeving? Of heb je een speciale gelegenheid waarbij je een nummer wilt delen? Of ben je gewoon trots op de vooruitgang die je als vocalist hebt geboekt? Of gewoonweg nieuwsgierig naar het proces van een opname?

Maak dan snel een afspraak!

Wat gaan we doen?

Je komt bij mij thuis een demo inzingen, waarna ik deze mix en naar je toestuur als audiobestand (.wma en .mp3). Een demo kan een cover zijn van een bestaand nummer waarvoor we samen een geschikte backingtrack zoeken. Of een simpele versie van je eigen nummer. Denk aan een combinatie van piano en zang of gitaar en zang. We kunnen je instrument en zang gelijktijdig of apart opnemen. Net wat jij wilt.

Tevens is het mogelijk om een registratie op video te maken waarvan ik een videoclip maak die je bijvoorbeeld kunt delen op Youtube.

Het opnemen van een demo kan al vanaf €150,-. Je krijgt dan 45 minuten om het nummer in te zingen, we zoeken in 45 minuten samen de mooiste stukken zang uit, en de volgende werkdag ontvang je jouw mix in je mail. Deze prijs is berekend op basis van een cover met een bestaande backingtrack. Tijdens het opnemen coach ik je om je vocals er zo goed mogelijk op te krijgen.

 

Wil je je eigen nummer opnemen, meer covers of eigen nummers opnemen, meer tijd hebben om te zingen, ook een video erbij opnemen? Alles kan, maar neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Meer weten?

+316 2288 1967

bottom of page