top of page
Full Concert

Privé- en duolessen

It's your time to shine

Ik bied gezellige, effectieve en leerzame privé- en duolessen aan leerlingen vanaf 13 jaar oud. Iedere les begint met de vraag waar ik je mee kan helpen. Meestal is dat een (deel van een) song. Bij mij in de les doe je dus geen oefeningen aan de piano.

Heb je een zangtechnische vraag, wil je iets met interpretatie, performance of microfoontechniek, of wil je werken aan mindset? Alles kan!

 

Jij en jouw stem staan centraal en jouw vraag is leidend.

Aan de slag

Wij duiken meteen het liedje van jouw keuze in en intussen leer ik jou hoe jij het maximale uit jouw stem kan halen. Als coach ben ik in staat om je snel verder te helpen en de juiste tools te geven waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik heb oog voor jouw 'blind spots' en weet snel de vinger op de zere plek te leggen, of het nu gaat om zangtechniek, performance of mindset. Vanuit plezier, positiviteit en enthousiasme leer me meer! En dat geef ik je mee in de les.

Hoe vaak wil je zangles?

Jij bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je les neemt. En in de les bepaal jij waar we aan werken. Je kunt daarom in één sessie al enorme stappen zetten, maar je bent ook welkom voor (twee)wekelijkse lessen. Je boekt gewoon een les wanneer jij dat nodig vindt of wanneer je eraan toe bent.

Je kunt ook een aantal lessen tegelijk inkopen met een leuke korting. Dus wil je regelmatig les? Koop dan een bundel van 10 lessen en krijg 10% korting.

Facts

  • Locatie centraal in Nederland

  • Lessen mogelijk op iedere dag van de week

  • Zanglessen voor alle niveaus

  • Oefenen met je eigen liedjes

  • Geen saaie oefeningen

  • Ook bijzonder geschikt voor neurodiverse leerlingen

  • Divers verdiepend en verbredend workshopaanbod

  • Mogelijkheid om covers of demo's op te nemen

Hoe ziet de les eruit?

In een veilige omgeving werk je samen met een ervaren coach. Samen oefenen, fouten maken en de grenzen van je comfortzone verkennen. We kunnen werken aan zangtechniek, sound, tekstbeleving, performance, mindset, je eigen lyrics of...

Bij voorkeur werken we met liedjes en niet met zangoefeningen. Die doen we alleen als dat helpend is voor je liedje. We gaan dus vooral veel zingen! Daarvoor gebruiken we (bij voorkeur) een karaokeversie van je nummer op bijvoorbeeld YouTube of Spotify.

Je mag je les opnemen, zodat je thuis nog eens aan de slag kunt met wat we in de les hebben gedaan. Hierdoor leer je nog sneller!

Tarieven

Privéles:

45 minuten privéles € 49,95

60 minuten privéles € 59,95

90 minuten privéles € 84,95

Een bundel van 10 lessen kost € 539,55 euro bij betaling ineens.

Duoles:

60 minuten duoles € 79,95 per duo

90 minuten duoles € 104,95 per duo

Prijzen voor workshops en opnames worden apart vermeld.

bottom of page