top of page

Aanbod voor koren

Ik vind het waanzinnig als een koor staat te stralen op het podium! Een groep mensen die samen muziek maakt, dat verbindt. Ik kan er oprecht van genieten als ik mensen zo samen zie zingen.

 

Daarom heb ik een aanbod speciaal voor koren!

Time to Shine

Workshop met een focus op Interpretatie, Performance of Samenklank.

Duur: 2 uur, incl. pauze

Kosten: €150,- incl. voorbespreking en opbouwende feedback achteraf

In deze workshop breng ik jullie koor of vocal group naar een next level. De focus van de workshop bepalen jullie zelf, en die bespreken we samen in een voorgesprek. Ik heb altijd aandacht voor interpretatie, performance en samenklank. Ook is het mogelijk om een deel van de workshop te besteden aan gezond stemgebruik.

Een workshop is ideaal als voorbereiding op een optreden, theatershow of korenfestival, maar kan ook gewoon als onderdeel van het repetitieproces worden ingezet.

Strippenkaart

Duur: 60 minuten per les

Kosten:

  • 5 lessen voor €284,75

(5% korting)

  • 10 lessen voor €539,95

(10% korting)

  • 15 lessen voor €786,95

(12,5% korting)

Geldigheid: 1 seizoen

(1 september t/m 30 juni)

Zingen jouw koorleden wel eens een solo of in een klein ensemble en kunnen ze wel wat ondersteuning gebruiken? Ik heb aandacht voor zangtechniek, interpretatie, performance, maar zeker ook voor mindset. Ik geef vertrouwen en zet je solist of koorlid in zijn of haar kracht!

Vanaf seizoen '24-'25 bied ik mijn strippenkaart ook aan koren/ vocal groups. Als koor kun je een aantal individuele lessen vooraf aanschaffen en deze kun je vrij inzetten voor leden die dat nodig hebben.

Ik bied strippenkaarten aan van 5, 10 of 15 lessen.

bottom of page