top of page
To Edit.png

Feedbacksessie

Een feedbacksessie is een online sessie waarbij ik je aan de hand van een vooraf ingestuurde opname van jouw zang concrete feedback geef om stappen te zetten in jouw nummer. Tevens is het mogelijk dat ik per video reageer op jouw opname. Voor beide opties is het wel noodzakelijk dat je de basis zangtechnieken beheerst en in staat bent de feedback zelfstandig te verwerken.

Wat gaan we doen?

In deze concrete en actiegerichte sessie focussen we op zangtechnische groei - het mentale aspect komt niet aan bod. Ik richt me hiermee op vocalisten die (snel) verbetering willen aanbrengen in een nummer voorafgaand aan bijvoorbeeld een optreden, op vocalisten die willen toetsen hoe het nummer overkomt op een objectieve luisteraar, op vocalisten die graag wat meer tijd nemen om feedback te verwerken, op vocalisten die het fijn vinden om feedback terug te kunnen kijken, en op vocalisten die gewoon graag feedback ontvangen.

Je stuurt mij van tevoren een opname (audio of video) van het nummer waarop jij feedback wilt. En dan zijn er twee opties. Ik neem een video waarin ik reageer op jouw opname of we plannen een online sessie waarbij we samen naar je opname luisteren en ik je feedback geef. Je kunt tijdens de online sessie eventueel ook verduidelijkende vragen stellen.

Een nummer tot 5 minuten met videofeedback kost €29,95,-. Voor iedere minuut extra wordt een tarief van €5,- berekend.

Een nummer tot 5 minuten in een online sessie van 30 minuten van feedback voorzien kost €34,95. Voor iedere minuut extra wordt een tarief van €5,- berekend. De online sessie gaat door via Zoom.

 

Het aanvragen van een feedbacksessie kan hieronder.

bottom of page